Foto Dr Marius GeantaCo-fondator al Centrului de Inovație în Medicină, general manager al companiei Kol Medical Media, redactor șef al revistei medicale “Hipocrate”, Dr. Marius Geantă a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti în anul 2003, însă cariera de jurnalist şi-a început-o în 2002 la un cotidian sportiv. Datorită formării sale şi pasiunii pentru medicină şi ştiinţă, s-a implicat activ, la scurt timp, în jurnalismul de sănătate şi în domeniul sănătăţii.
     
Astăzi, întreaga sa activitate este apreciată şi recunoscută de cei mai importanţi lideri din domeniul sănătăţii din ţară şi din străinătate. De altfel, în mai 2014 a fondat Centrul pentru Inovaţie în Medicină, o organizație nonguvernamentală, care are drept principal obiectiv, scurtarea timpului între apariția inovațiilor în domeniul medical și aplicarea lor in beneficiul pacienților din România.
Este expert pe medicină personalizată al European Development Platform, membru al European Alliance of Personalized Medicine. Printre multe alte proiecte științifice de înalt nivel în care a fost implicat se numără proiectul IT Future of Medicine, IT Future of Cancer, dar şi Public Health Genomics Network.
Cel mai implicat jurnalist din presa destinată profesioniştilor în domeniul medical, prezent la cele mai importante conferințe și congrese de pe mapamond, cu o activitate recunoscută la nivel internațional, Marius este intotdeauna aproape de pacienți și de nevoile lor, încercând să promoveze tratamente de ultimă generație și luptându-se pentru drepturile lor.
O prezență permanentă, activă, la evenimentele caritabile pe care le susține, Dr. Marius Geantă reprezintă un reper al informației medicale de ultim moment și un promotor al actelor terapeutice desfășurate conform eticii deontologice și normelor impuse de Uniunea Europeană.

« »

Ne găsești si pe Facebook!