biografie-ovidiu-bojor-plante-si-miresme-bibliceFarmacist renumit , fondatorul fitoterapiei moderne, membru al Academiei de Științe Medicale, este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și al Diplomei de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.

A ştiut ca nimeni altul să dezlege tainele plantelor, ca să aleagă din ele ierburi de leac. Farmacist din spiţa marilor botanişti, a vindecat boli şi a salvat vieţi cu doctoriile lui. În munţii înalţi ai Tibetului, printre pietre şi ierburi, a descoperit că tinereţea fără batrâneţe şi viaţa fără de moarte nu este doar un basm.

Are 92 de ani, o viață extrem de activă şi e convins că nu timpul zboară, ci noi zburăm. O pledoarie de viaţă lungă, a unui om învăţat cu înălţimile, care s-a obişnuit să privească până departe, la stele.

      Secretul, aşa cum gândesc eu, este prevenţia. Prevenţia este medicina viitorului. Adică să nu ajungi să fii bolnav, spune prof. dr. Ovidiu Bojor.

« »

Ne găsești si pe Facebook!